Verhoilua, kehystystä ja taidetta Alahärmässä

Marjan Verhoomo ja Kehys tarjoaa kattavia verhoilu-, kehystys- ja taidepalveluja Alahärmässä. Palvelen sekä yrityksiä, yhdistyksiä että yksityishenkilöitä vuosien tuomalla ammattitaidolla, laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Verhoilua työnjäljestä tinkimättä

Toteutan ajoneuvoverhoilut ja nykyaikaisesti valmistettujen huonekalujen pehmustukset ja verhoilut, sekä verhoilujen korjaukset. Käyttämäni kankaat ovat laadukkaita, joiden ominaisuudet ja soveltuvuus eri tarkoituksiin on tutkittu.

Kehystystyöt monipuolisesti

Kehystän mm. valokuvia, käsitöitä, maalauksia, piirustuksia ja erilaisia muistoesineitä, joiden haluat säilyvän pölyltä ja olevan kauniisti esillä. Käytän työssäni Tranåslist:in laadukkaita kehyslistoja, paspartuureja ja muita kehystystarvikkeita, joista on myös nähtävillä kattava valikoima yritykseni toimitiloissa. Poikkea siis käymään tai ota rohkeasti yhteyttä!

Taidetta muotokuvista grafiikkaan

Piirrän tilauksesta muotokuvia pastelliliitu- tai lyijykynätöinä. Henkilön piirtämiseen tarvitsen mallista postikorttikokoisen rintakuvan, eli en siis piirrä elävästä mallista. Tämä tietysti mahdollistaa sen, että piirustus voi olla saajalleen yllätys sen tilaajalta.

Lisäksi minulla on yrityksessäni myynnissä jonkin verran tekemiäni grafiikan vedoksia, sekä kehystämättöminä, että kehystettyinä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistani!

Kun tarvitset verhoilu- tai kehystyspalvelua tai olet kiinnostunut muotokuvan tilaamisesta, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään tiloissani Alahärmässä. Katsotaan yhdessä sopivin ratkaisu toiveidesi ja tarpeidesi mukaan!

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aukioloajat

Ma - Pe  klo 10 - 17,
sekä sopimuksen mukaan.